SERIEN RASERI

ANDREAS EK

Andreas Ek arbetar som polis och är utbildad instruktör i vapen, taktik och konflikthantering. Med Raseri gjorde han sin skönlitterära debut och uppföljaren Törst släpptes i maj 2018.


Under våren 2021 kommer en spin-off på serien i ljudboksformat. Serien är i tre deler och nya karaktärer introduceras som kämpar för att överleva den skräck som viruset för med sig...

Ett livsfarligt virus sprider sig som en löpeld genom Stockholm och lämnar inget annat än förödelse efter sig. Telefonlinjerna är överbelastade och polisen Erik får inte tag i sin fru som befinner sig på annan ort med deras dotter. Han måste se till att de hamnar i säkerhet. Att de klarar sig från den ondska som viruset bär med sig.


Den framgångsrika MMA-fightern Pontus räds inte några kamper. Runt hörnet väntar en ljus framtid men när Stockholm drunknar i kaos, tar livet en helt ny vändning.


Finns det några vinnare i raseriets spår?

Kampen för överlevnad sätts på sin spets i efterdyningarna av virusets framfart när ett nytt hot gör sig gällande. De som inte har smittats förstår snabbt att om de ska överleva måste de hålla sig undan när solen går ned.


Det är när mörkret faller som de kommer fram. De förändrade.


Törst är den andra och avslutande delen i serien om polismannen Erik och tar vid där Raseri slutade.   
 

SERIEN RASERI

 

Till en början var  det bara tänkt som en bok, men under tiden som Raseri växte fram, kände Andreas att det fanns mer att berätta. När  Raseri väl gavs ut blev en fortsättning en självklarhet  och boken Raseri blev serien Raseri, med uppföljaren Törst som släpptes i maj 2018.