SERIEN RASERI

ANDREAS EK

Andreas Ek arbetar som polis och är utbildad instruktör i vapen, taktik och konflikthantering. Med Raseri gjorde han sin skönlitterära debut och uppföljaren Törst släpps i maj 2018.

SERIEN RASERI

Till en början var det bara tänkt som en bok, men under tiden som Raseri växte fram, kände Andreas att det fanns mer att berätta. När Raseri väl gavs ut blev en fortsättning en självklarhet och boken Raseri blev serien Raseri, med uppföljaren Törst som släpps 21:a maj 2018.

Törst tar vid där Raseri slutade och kampen för överlevnad sätts på sin spets när ett nytt hot gör sig gällande. De som inte har drabbats av viruset förstår snabbt att om de ska överleva måste de hålla sig undan när solen går ned. Det är när mörkret faller som de kommer fram. De förändrade.

 

Törst släpps den 21:a maj 2018.

 

 

 

 

 

Ett livsfarligt virus sprider sig som en löpeld genom Stockholm och lämnar inget annat än förödelse efter sig. Telefonlinjerna är överbelastade och polisen Erik får inte tag i sin fru som befinner sig på annan ort med deras dotter. Han måste se till att de hamnar i säkerhet. Att de klarar sig från den ondska som viruset bär med sig.

 

Den framgångsrika MMA-fightern Pontus räds inte några kamper. Runt hörnet väntar en ljus framtid men när Stockholm drunknar i kaos, tar livet en helt ny vändning.

 

Finns det några vinnare i raseriets spår?